KIADÓ Áprilistól 25-től Nyíregyháza - Mező utca 27
2024. április 14. írta: cukornita

KIADÓ Áprilistól 25-től Nyíregyháza - Mező utca 27

kezdokepnek.jpgNyíregyháza, Mező utca 27 sz, bútorozott és gépesített 1 szobás garzonlakás lakás kiadó.

Költözhető: 2024. Április 25.

Bérleti szerződés: Minimum 1 év

 Leírás:

A lakás egy 2003-ban épült, a tetőtérrel együtt 4 szintes, lift nélküli tégla épületben a 3. emeleten található. Ez a lakás  egyetlen szobából, valamint külön konyhából, elő és fürdőszobából áll, összesen  32 m2 nettó alapterületen. 

Elhelyezkedés: 

Méltán közkedvelt a társasház elhelyezkedése az abszolút belvárost övező körúton (Mező utca), hiszen kivállóak a  közlekedési lehetőségei. 200 méteren belül nagyon sokféle busz elérhető, mint pl 2, 3, 4, 6, 12, 14, 17, 20, 66,  93, 95, H32 de az autóbusz végállomás vagy vasútállomás sincs messze, így számos egyéb lehetőság is adódik.

Aki nem szereti a tömegközlekedést, és autózni sem akar, 10 perc kényelmes sétával a Búza téri piac, 15 perc alatt a belvárosi Korzó is elérhető.

A lakás ablakai a csendes, kapuval elzárt belső udvar felé néznek, távol a körút forgalmas zajától. Az udvaron a bérlők részére ingyenes parkolási lehetőség biztosított. 

Jellemzők:

  • Gáz cirkó + Honeywell CO jelző
  • kerámialapos villanytűzhely
  • kombinált hűtő
  • Fürdőkádas fürdőszoba + wc egyben
  • automata mosógép
  • beépített szekrény
  • gardróbszekrény
  • teljes étkező és nappali bútorzat
  • Kábeles internet, telefon és TV (Vodafon)

Bérleti díj: 95 ezer Ft

Közvetítési díj: nincs

Közjegyző díj: nincs

Rezsi:

Közös: költség: 6795 Ft

 A Gáz cirkó fűtésnek, a szigetelésnek és a műanyag nyílászáróknak köszönhetően a rezsi rendkívül alacsony, bőven beleférűnk a rezsicsökkentett keretbe minden szolgáltatónál.Mindenhez egyedi óra méri a fogyasztást, így itt csak annyit fizetsz, amennyit elhasználtál.

Vodafone (UPC) kábel Tv és Internet (Jelenleg Internet 150 HFC + DTV Comfort Tv csomaggal van jelenleg aktiválva, de már nincs rajta hűségidő, így igény szerint a csomag természetesen bővíthető.


Kaució:  2 hónap

Körülmények:

A lakás jelenleg üresen áll, frissen lett festve, és újszerű, fiatalos bútorzattal rendelkezik. Minden le lett ellenőrizve, ami rossz volt meg lett javítva, kéményseprő  valamint gáz éves karbantartása pár nappal ezelőtt megtörtént. Nincs zsákbamacska , azt kapod, amit a fotókon és videóban is látsz.

A lakást április 22-én és 23-án  (egész nap itt leszek, de csak előzetes egyeztetés után) lehet megtekinteni. 

A bérleti szerződést közjegyző előtt 1 évre írjuk, mely természetesen a lejárat után meghosszabbítható. A fizetés havonta egyszer, banki átutalással történik, azaz a bérleti díjat valamint az addig megkapott szolgáltatói számlákat minden hónapban egy összegben kell utalni. A rezsi elszámolás minden szolgáltatónál havi óradiktálásos módszerrel történik, így mindig az adott hónapban elhasznált mennyiség kerül kiszámlázásra.

Minden a számlámra átutalt összegről természetesen számviteli bizonylatot adok, minden szolgáltatói számlát elektronikus formában még a  fizetés előtt átküldök. Készpénzes fizetés nem lehetséges, hogy ne zavarjuk feleslegesen, havonta a privát szférád.

És igen, hozzánk be lehet ideiglenes lakcímre jelentkezni, mert a bérbeadás nálunk legálisan, leadózva történik. Nincs okosba megoldás, minden le lesz papírozva, nincs rejtett extra költség.

Kapcsolat:qr_code_aniko_facebook_profil.jpg

Szándékosan nem írok még ebben a stádiumban telefonszámot, ugyanis számunkra nagyon fontos, hogy olyan bérlőt találjunk, akivel a későbbiekben is online (is) tudjuk majd tartani a kapcsolatot.

Videó (az épület elött)

Videó (a belső udvar)

Videó (Előszoba / Fürdőszoba

Videó (Nappali-Háló-Étkező egyben)

Videó (Konyha)

Képek

Amennyiben a videóban látottak és az itt olvasottak alapján továbbra is érdekel, és szeretnéd személyesen is megtekinteni az ingatlant, légy szives erre a linkre kattintva vagy a qr code-t beolvasva messengeren jelezd.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiringatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6818077480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása