KIADVA - Nyíregyháza - Hímes
2020. február 05. írta: cukornita

KIADVA - Nyíregyháza - Hímes

-cover_felirattal.jpg

... Ft  /  hónap

 

Hímes utca 2, bútorozott és gépesített 1 hálószoba + nappalis lakás kiadó.

Költözhető: 2020.Február 20

Bérleti szerződés: Minimum 1 év

Elhelyezkedés:

A lakás Nyíregyházán, a Hímes utca és a Vasvári Pál utca sarkán található, 3. emeleten. A városi rendőrség közelsége miatt (is) nagyon biztonságos környék. Infrastruktúra szempontjából tökéletes. Bár maga az épület viszonylag csendes helyen van, tíz perc sétán belül elérhető a Városi Stadion, a Nyíregyházi Egyetem, élelmiszer boltok, gyógyszertár, posta, fodrászat, kozmetika, különböző szolgáltatók és kisebb nagyobb üzletek, vendéglátóipari egységek, tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, buszmegálló a ház előtt.

 A lakásnak van egy kis hálószobája egy kétszemélyes ággyal. A takaros kis konyhája gáztűzhellyel, kombinált hűtővel fel van szerelve. A viszonylag nagy nappalijában további gardróbszekrények biztosítják, hogy minden holmi praktikusan elférjen. A nappaliból nyíló nagy erkély a csendes garázssorra néz. Fürdőszobája zuhanyzós, itt kapott helyett egy gazdaságos, modern automata mosógép is.

Jellemzők:

Parkolási lehetőség utcán a ház előtt
Buszmegálló a ház előtt
Erkély
Gázfűtés

Kisállat nem hozható

Bérleti díj: ... Ft + rezsi / hónap.

Rezsi:

Közös: költség: ... Ft

Villany és gázóra (mindenhez óra van, diktálásos rendszer, csak annyit fizetsz, amennyit te használsz)


DIGI kábel Tv és Internet (jelenleg 2935 Ft-os csomag van beállítva, de igény szerint igényelhetünk olcsóbb v drágább szolgáltatást.)
Mikró
Gáztűzhely
Automata mosógép
Kombinált hűtőszekrény

Kaució:  2 hónap

Körülmények:

Mivel a lakást jelenleg még bérlők lakják, a fotók 3 évvel ezelőtt készültek, miután teljes felújítást, vadonatúj bútorokat, háztartási gépeket kapott. Azóta egy fiatal pár bérli. Miután kiköltöznek, a lakás egy tisztasági festést valamint egy kis kozmetikai tuningot fog kapni, így friss képeket csak febr.17 után tudunk mutatni.

A lakást február 20-án (egész nap) lehet megtekinteni. 

A bérleti szerződést 1 évre írjuk, mely természetesen a lejárat után meghosszabbítható. A fizetés havonta egyszer, banki átutalással történik, azaz a bérleti díjat valamint az addig megkapott szolgáltató számlákat minden hónapban egy összegben kell utalni.

Kapcsolat:

Szándékosan nem írok telefonszámot, mert számunkra nagyon fontos, hogy olyan bérlőt találjunk, akivel a későbbiekben is online (is) tudjuk tartani a kapcsolatot.

Ha érdekel, és szeretnéd személyesen megtekinteni az ingatlant, messengeren jelezd.

Messenger

 

-panorama_5.JPG-konyha13.jpgfurdo10.jpg-eloszoba08.jpgalaprajz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiringatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr7115459892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása