KIADVA - Nyíregyháza, Mező utca 6
2021. január 29. írta: cukornita

KIADVA - Nyíregyháza, Mező utca 6

halo.JPG102000 Ft  /  hónap

 

Mező utca 6 sz, bútorozott és gépesített 1 hálószoba + nappalis lakás kiadó.

Költözhető: 2021.Február 08

Bérleti szerződés: Minimum 1 év

Elhelyezkedés:

A lakás Nyíregyházán, a Mező utca 6 számú  ház 3. emeletén található. Infrastruktúra szempontjából tökéletes. 100 méteren belül nagyon sokféle busz elérhető, mint pl 2, 3, 4, 6, 12, 14, 17, 20, 66,  93, 95, H32 de 200 méteren belül az autóbusz állomás is elérhető, így számos egyéb lehetőság is adódik.

Aki nem szereti a tömegközlekedést, és autózni sem akar, 10 perc kényelmes sétával a Búza téri piac, 15 perc alatt a belvárosi Korzó is elérhető.

 A lakásnak van egy hálószobája egy kétszemélyes ággyal, éjjeli szekrényekkel, komóddal stb...

A takaros kis konyhája gáztűzhellyel, kombinált hűtővel fel van szerelve. A viszonylag nagy nappalijában további gardróbszekrények biztosítják, hogy minden holmi praktikusan elférjen.A szobák ablakai a csendes belső udvarra néz. Fürdőszobája fürdőkádas, ,itt kapott helyet a gázcirkó  valamint egy automata mosógép is.

Jellemzők:

Parkolási lehetőség a ház belső udvarán
Buszmegálló a ház előtt
Gázcirkó + Honeywell CO jelző

Kisállat nem hozható

Nincs erkély

Bérleti díj: .... Ft + rezsi / hónap.

Rezsi:

Közös: költség: .... Ft

Villany és gáz és víz óra (mindenhez óra van, diktálásos rendszer, csak annyit fizetsz, amennyit te használsz)


Vodafone (UPC) kábel Tv és Internet (Jelenleg Internet 300 + TV Premium 115 Tv csatornával van aktiválva, de igény szerint a csomag természetesen bővíthető)
Mikró
Gáztűzhely
Automata mosógép
Kombinált hűtőszekrény

Kaució:  2 hónap

Körülmények:

A lakás jelenleg üresen áll, frissen lett festve, és vadi új bútorokat kapott. Minden le lett ellenőrizve, ami rossz volt meg lett javítva, kéményseprő  valamint gáz éves karbantartása pár nappal ezelőtt megtörtént. A fotók valamint a videó is most készültek,nincs zsákbamacska , azt kapod, amit a fotókon és videóban is látsz.

A lakást február 5-én és 6-án (egész nap itt leszek, de csak előzetes egyeztetés után) lehet megtekinteni. 

A bérleti szerződést közjegyző előtt 1 évre írjuk, mely természetesen a lejárat után meghosszabbítható. A fizetés havonta egyszer, banki átutalással történik, azaz a bérleti díjat valamint az addig megkapott szolgáltatói számlákat minden hónapban egy összegben kell utalni. A rezsi elszámolás minden szolgáltatónál havi óradiktálásos módszerrel történik, így mindig az adott hónapban elhasznált mennyiség kerül kiszámlázásra.

Minden a számlámra átutalt összegről természetesen számviteli bizonylatot adok, minden szolgáltatói számlát elektronikus formában átküldök. Készpénzes fizetés nem lehetséges.

És igen, hozzánk be lehet ideiglenes lakcímre jelentkezni, mert a bérbeadás nálunk legálisan, leadózva történik. Nincs okosba megoldás, minden le lesz papírozva, nincs rejtett extra költség.

Kapcsolat:

Szándékosan nem írok még ebben a stádiumban telefonszámot, ugyanis számunkra nagyon fontos, hogy olyan bérlőt találjunk, akivel a későbbiekben is online (is) tudjuk majd tartani a kapcsolatot.

Erre a linkre kattintva egy videót találsz a lakásról.(Bocsi hogy csak piciben látszik, de csak egy hirtelen ötlettől vezérelt telefonos videó, nem nagyon értek a videózáshoz, és fogalmam sincs, hogy hogyan lehet telefonnal normális méretű videót készíteni.) 

Amennyiben a videóban látottak és az itt olvasottak alapján továbbra is érdekel, és szeretnéd személyesen is megtekinteni az ingatlant, messengeren jelezd.

 

Messenger

halo.JPG

02-halo_2_2.jpg

halo3.JPG

halo_1.JPG

halo5.JPG

 

03-eloszoba1.JPG

04-_eloszoba2.JPG

05-furdo2.JPG

06-furdo_3_3.JPG

03-konyha4.JPG

02-konyha3.JPG

01-konyha2.JPG

nappali2.JPG

nappali6.JPG

nappali7.JPG

nappali91.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiringatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr6816407214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása